Contact

Goededoelen.nl is een initiatief van de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de website, kunt u contact opnemen met de redactie via info@goededoelen.nl. De redactie is in handen van Goede Doelen Nederland.

De redactie streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op de website plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Goede Doelen Nederland gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van haar leden en klanten en handelt binnen de grenzen van de wet, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Avg). Klik hier voor Privacyverklaring van Goede Doelen Nederland.

Goede Doelen Nederland behandelt uw vraag of opmerking vertrouwelijk. Uw adresgegevens gebruikt Goede Doelen Nederland alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven.

Voor vragen over een specifiek goed doel, kunt u contact opnemen met het goede doel zelf. Contact opnemen met Goede Doelen Nederland (voor professionals of journalisten) kan via info@goededoelennederland.nl.

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws over goede doelen direct in je inbox.

Aanmelden nieuwsbrief