Kanjer Wens Nederland

Welzijn

Kanjer Wens Nederland

Kanjer Wens Nederland Doelstelling

Stichting Kanjer Wens Nederland is een non-profit organisatie die zich bezig houdt met het vervullen van wensen van (ernstig) zieke kinderen met behulp van vrijwilligers door heel Nederland.
De Kanjer Wens Dagen zorgen ervoor dat het kind met het hele gezin een dag kan genieten en dat het ziek zijn voor één dag vergeten wordt.

Activiteiten

Deze wensen kunnen zijn een weekendje weg, naar een pretpark, een cadeautje, bezoek aan een evenement of voetbalwedstrijd. Het bijwonen van een voorstelling of musical, lekker gaan eten in een restaurant of zelf koken. Soms een ontmoeting met een BN'er. Of lekker spelen met de hele klas in een speeltuin. Rijden in een limousine, op een motor of een dagje met de politie op stap. Zelfs sleeën met huskyhonden is een wens geweest.Ook organiseren wij het Shaynee Beense Sinterklaasfeest, het feest voor zieke kinderen, hun broertjes, zusjes en ouders. Ook worden veel Kanjers bezocht in verschillende ziekenhuizen of thuis met een kleine attentie.

Alles wat een kind zich maar wensen kan, bijna niks is onmogelijk. Wij doen onze uiterste best om er een geweldige dag van te maken.

Geven aan Kanjer Wens Nederland?

Erkenningspaspoort

Toon Paspoort

Meer weten over
Kanjer Wens Nederland?