KIT Scholarship Fund

  • Lid van Goede Doelen Nederland

Onderwijs

KIT Scholarship Fund

KIT Scholarship Fund Doelstelling

KIT Scholarship Fund is opgericht door het KIT Royal Tropical Institute om bij te dragen aan gezondheid en welzijn voor iedereen. De stichting steunt gezondheidswerkers uit lage inkomenslanden om een Masters opleiding Internationale Gezondheidszorg aan het KIT te studeren om een leidende rol op zich te nemen, en bij te dragen aan verbetering van gezondheid en welzijn voor iedereen.

NB. KIT Scholarship Fund is lid van de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. Erkenning CBF in aanvraag.

Activiteiten

De beursstudenten volgen een opleiding aan het KIT (Koninklijke Instituut voor de Tropen). Al meer dan 50 jaar leidt het KIT artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidsprofessionals van over de hele wereld op tot leiders en experts in internationale gezondheidszorg. In samenwerking met de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam organiseert het KIT twee internationale Master 4 programma’s, die geaccrediteerd zijn door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).
Gezondheidsprofessionals uit de hele wereld volgen deze Master programma’s of korte cursussen aan het KIT en dragen daarna wezenlijk bij aan de verbetering van gezondheid en welzijn voor de bevolking in hun eigen land.

Geven aan KIT Scholarship Fund?

Meer weten over
KIT Scholarship Fund?