Stichting Verhuisdieren

Dieren

Stichting Verhuisdieren

Stichting Verhuisdieren Doelstelling

Het doel van stichting Verhuisdieren is om ervoor te zorgen dat een huisdier dat herplaatst moet worden bij het best passende baasje terechtkomt.

Dit doet de stichting door mens & dier via profielen online aan elkaar te matchen. Net zoals een datingsite. Je gaat tenslotte een levenslange relatie met elkaar aan.
Daarnaast biedt Verhuisdieren de mogelijkheid om herplaatsing te voorkomen door baasjes met mensen in contact te brengen die kunnen helpen met de verzorging.
Ook zet Verhuisdieren zich in om illegale broodfok tegen te gaan; op het online platform mogen geen nestjes rashonden gedeeld worden en er mag maar een beperkte adoptievergoeding gevraagd worden.

NB. stichting Verhuisdieren is lid van de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. Erkenning CBF in aanvraag.

Activiteiten

Maandelijks vinden ruim 600 dieren een nieuw thuis via Verhuisdieren. Deze dieren blijft dus een verblijf in een asiel bespaard.
Ook stichtingen die dieren herplaatsen uit het buitenland maken gebruik van het platform. Verhuisdieren zet zich elke dag in om hen te begeleiden om dit op de juiste wijze te doen, zodat de kans van slagen op een succesvolle adoptie wordt vergroot.

Voordelen van Verhuisdieren op een rij:

  • Ideale match tussen mens & dier voor een langdurige en fijne relatie
  • Verantwoord zoeken en herplaatsen, waarmee een asielverblijf wordt voorkomen, geen commerciĆ«le dierenhandel of illegale broodfok
  • Zelf contact met herplaatser/adoptant voor meer betrokkenheid.

Geven aan Stichting Verhuisdieren?

Meer weten over
Stichting Verhuisdieren?