Vrienden van het Sophia

  • Lid van Goede Doelen Nederland

Gezondheid

Vrienden van het Sophia

Vrienden van het Sophia Doelstelling

Kinderen horen niet ziek te zijn, maar de werkelijkheid is anders. De overheid en zorgverzekeraars dragen bij aan de financiering van behandelingen. Maar voor onderzoek, innovatieve projecten en voorzieningen voor patiënten en familie zijn aanvullende middelen nodig. Stichting Vrienden van het Sophia zet zich hier voor in.

Activiteiten

Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is onderdeel van het Erasmus MC. Het is het grootste academische kinderziekenhuis van Nederland. In het Sophia draait alles om de patiënten. Het team van betrokken en bevlogen medewerkers zet zich dagelijks in voor een betere toekomst voor deze groep kwetsbare kinderen en jongeren.

De Stichting Vrienden van het Sophia ondersteunt de missie van het Sophia Kinderziekenhuis. Elk kind heeft recht op de allerbeste zorg die er is. Giften worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek, verbetering en innovatie van behandelmethoden en zaken die het verblijf van patiëntjes en het gezin veraangenamen. Denk aan inrichting van familiekamers, speelplekken en voorlichtingsmateriaal. Hiervoor is uw steun is onmisbaar.

Geven aan Vrienden van het Sophia?

Erkenningspaspoort

Toon Paspoort

Impactverhalen

Innovatie op mentaal en fysiek welzijn voor de jeugd

Stichting Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis

Lees het hele verhaal
Vrienden van het Sophia

Meer weten over
Vrienden van het Sophia?

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws over goede doelen direct in je inbox.

Aanmelden nieuwsbrief