Anjeractie 2019

De Anjeractie is de jaarlijkse collecte van het Cultuurfonds: verenigingen en stichtingen collecteren online en/of met de collectebus op straat. De helft van de opbrengst van de collecte is voor de eigen clubkas, met de andere helft ondersteunt het Cultuurfonds cultuur en natuur in de regio.

Bent u lid van een vereniging of stichting en wilt u meedoen aan de online Anjeractie? Dan kunt u tot en met 15 mei 2019 via het speciale crowdfunding platform anjeractie.nl een club aanmaken en geld werven voor uw eigen clubkas en de Anjeractie. Tot en met 31 mei 2019 kunnen mensen via de doneerknop aan - clubs, acties en teams - geld geven.

Van de totale opbrengst ontvangt uw club 50% mits de totaalopbrengst tenminste 100 euro bedraagt. Uitgebreide informatie en tips voor crowdfunding vindt u op de website.

De Anjeractie straat- en huis-aan-huis collecte vindt plaats van 19 tot en met 25 mei 2019.

Heeft u al eerder deelgenomen aan de fysieke collecte dan kunt u zich aanmelden bij uw coördinator of bij het Cultuurfonds in uw provincie of direct inloggen op het cultuurfonds collecteweb.

Wilt u met uw club meedoen aan de Anjeractie met collectebussen op straat of huis-aan-huis dan kunt u zich aanmelden via het formulier op www.cultuurfonds.nl/anjeractie Dit formulier is bedoeld voor nieuwe clubs.

Bron: Prins Bernhard Cultuurfonds