Goededoelen.nl vernieuwd

Vandaag is het dan zover; goededoelen.nl is vernieuwd!

Goededoelen.nl is sneller en heeft een nieuwe frisse vormgeving. Belangrijk is dat de site nu automatisch schaalt met de grootte van je scherm of browservenster. Of je de site nu op een tablet, smartphone of computer bezoekt, de inhoud blijft goed leesbaar. Zo hoef je niet van links naar rechts te scrollen of in- en uit te zoomen om teksten te lezen of afbeeldingen te zien. Met de vernieuwde site zijn ook de navigatie en de zoekfunctie verbeterd.

Goededoelen.nl is de site voor iedereen die geïnteresseerd is in goede doelen en hun inzet voor een betere wereld. Je vindt hier nog steeds betrouwbare informatie over goede doelen op één plek bij elkaar. Dit betekent dat goededoelen.nl informeert over de goede doelen en hun werk. De site volgt actuele ontwikkelingen in de goededoelensector en geeft inzicht in hoe goede doelen werken. Ook komen toezicht en verantwoording aan de orde: hoe is de branche geregeld bijvoorbeeld, wie houdt er toezicht op goede doelen en hoe zit het met de kosten? Verder is er veel informatie over verschillende manieren van geven, zoals nalaten en schenken aan een goed doel. Ten slotte kun je ook terecht op goededoelen.nl voor informatie over werken bij goede doelen, vacatures of vrijwilligerswerk.

De nieuwsbrief van goededoelen.nl blijft maandelijks verschijnen. Als abonnee is het is niet nodig om je opnieuw aan te melden. Goededoelen.nl is ook op twitter te vinden, via @goededoelen.

Foutje ontdekt? Laat het weten!

We zijn benieuwd wat je van de nieuwe site vindt! Hoewel we de site uitvoerig getest hebben, valt niet uit te sluiten dat je onvolkomenheden tegenkomt. We waarderen het enorm als je die doorgeeft via info@goededoelen.nl.