Livestream 'De huiskamer van MIND'

Deze periode is voor veel mensen stressvol. De nieuwsupdates vliegen ons om de oren en de maatregelen om het coronavirus terug te dringen hebben een behoorlijke invloed op ons dagelijks leven.

Het is dus niet zo gek, dat veel mensen hierdoor nogal ontregeld raken. Zo is de dagelijkse structuur ineens weg. Je moet met allerlei dingen rekening houden waar je normaal niet bij nadenkt. Het kan zijn dat je behandeling wordt afgezegd. Of dat je alleen thuis zit en je gebruikelijke sociale contacten mist. Als je psychische klachten hebt, kunnen deze veranderingen extra lastig zijn.

Hoe blijf je ook mentaal overeind in deze stressvolle periode? MIND verzamelt tips, adviezen, organisaties waar iemand terecht kunt, mogelijkheden voor contact, afleiding, etc. etc. om deze periode samen door te komen. Zie wijzijnmind.nl/corona.

MIND wil ook graag mensen met elkaar blijven verbinden: niemand hoeft er alleen voor te staan. En daarom heeft MIND samen met Out of the Box een virtuele huiskamer ingericht. Elke werkdag tussen 11 en 16 uur is MIND in de lucht via een livestream waarin ze vragen beantwoorden en gesprekken voeren met ervaringsdeskundigen en experts.

Bron: MIND