Muziekmarathon van 12 uur op 12 december voor de Liedjesfabriek

Muzikanten en muziekdocenten uit het hele land gaan de uitdaging aan om op 12 december 12 uur lang aan één stuk muziek te maken of les te geven. Elke deelnemer laat zich sponsoren en zamelt zoveel mogelijk geld in voor de Liedjesfabriek, een stichting die zieke kinderen door muziek een flinke steun in de rug geeft.

Muziek is vaak het beste medicijn

In tijden dat iedereen vanwege de pandemie aan huis gebonden is, is muziek het perfecte middel om verbonden te blijven. Vanuit elke muzikale huiskamer of studio kan muziek worden gemaakt en gestreamd, waar vervolgens een breed publiek van kan genieten. De actie komt ten goede aan de Liedjesfabriek, een stichting die met ervaren muzikanten zieke kinderen een unieke muziekbeleving bezorgt. Hierdoor kunnen deze kinderen even vergeten dat ze ziek zijn, door zelf de kracht van muziek te ervaren. Want muziek is in veel gevallen een goed medicijn.

Aanmelden

Muzikanten en muziekdocenten zijn welkom om deel te nemen aan de muziekmarathon. Iedereen die wil bijdragen aan dit mooie initiatief - jong, oud, onervaren of ervaren, alleen of met een groep - kan terecht op deze pagina, waar zij zich kunnen aanmelden en promoten.

Bekijk hier de oproep van junior ambassadeur Wytze Spierts voor deelname aan de Muziekmarathon.

Bron: de Liedjesfabriek

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het nieuws en informatie over het werk van goede doelen.