NL Doet 2019

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Het hele Koninkrijk DOET

Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Saba DOET, Statia DOET en SXM DOET doet het hele Koninkrijk mee op 15 en 16 maart. In de 2018 editie waren in Nederland ongeveer 375.000 vrijwilligers bij bijna 10.000 klussen actief. Op de Caribische eilanden kwamen daar nog zo’n 12.000 vrijwilligers bij ruim 700 klussen bij. In 2019 wil het Oranjefonds nog veel meer mensen op de been krijgen.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen.

Bron: Oranjefonds