Een "fotootje" als bijdrage

Jeltje Rook

Actief voor Hart voor Kinderen

Een "fotootje" als bijdrage

'Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik in aanraking kwam met Stichting Hart voor Kinderen. In diezelfde periode was ik druk bezig met het ontdekken van de fotografie. Van de foto’s die ik maakte, ben ik kaarten gaan ontwerpen ten einde meer naamsbekendheid en ook meer inkomsten te genereren voor de stichting.

Er wordt mij weleens gevraagd (wanneer ik achter een stand sta van Hart voor Kinderen) of ik ook de projecten bezoek. Dat is er nog niet van gekomen, maar het lezen van en luisteren naar de verhalen van mensen die daar zijn geweest is meer dan reden genoeg om mij te blijven inzetten voor deze kwetsbare kinderen.

Een foto is het resultaat van 1 seconde op de camera drukken en je bent klaar. Helaas geldt dat niet voor deze kinderen. Zij hebben lange tijd structurele hulp nodig om zich te verzekeren van een hoopvolle toekomst.'

Een "fotootje" als bijdrage Hart voor Kinderen

De positie van verlaten en kwetsbare kinderen direct en structureel te verbeteren en een kansrijke toekomst voor hen creëren. We hopen met ons 5 jaren plan om 1.000 kinderen in onze dagelijkse zorg te kunnen opnemen. Speerpunten: Van niets naar iets, educatie en zelfredzaamheid. We werken kleinschalig met snel zichtbare resultaten.