Iedere rondleiding is een feestje

Rob Elders

Actief bij Stichting AAP sinds 2008

Iedere rondleiding is een feestje

'Sinds 2008 ben ik met veel plezier betrokken bij Stichting AAP. Ik verzorg er rondleidingen, werk als chauffeur en help op de afdeling administratie. Met name de rondleidingen zijn bijzonder, ik heb dan heel direct contact met onze donateurs. Donateurs van AAP zijn uiterst betrokken en stel­len de juiste vragen. Daardoor is iedere rondleiding een feestje.

Het bijzondere aan AAP vind ik de combinatie van opvang en preventie, en dat we actief samenwerken met andere organisaties. Zo maken we grote sprongen op het gebied van dierenwelzijn en voorlichting. Het is een fijne organisatie, er werken prettige mensen. Iedereen werkt met aandacht voor dier, mens en milieu. En er wordt zo efficiënt mogelijk met geld omgegaan, alle betaalde krachten zijn tevreden met een bescheiden salaris. Zo komt het geld op de juiste plek terecht; bij de dieren.'

(foto: Stichting AAP/Petra Sonius)

Iedere rondleiding is een feestje AAP

Stichting AAP is een Europese dierenwelzijnsorganisatie die zich inzet voor exotische zoogdieren, zoals apen, tijgers en leeuwen. Veel van deze dieren worden onder slechte omstandigheden als huisdier gehouden, illegaal verhandeld of uitgebuit in circussen en andere vormen van entertainment. Dit zorgt voor ontzettend veel dierenleed. Om dit te stoppen vangt AAP dieren in nood op én pleiten we voor betere dierenwelzijnswetgeving. Zo willen we positieflijsten om het bezit van ongeschikte dieren in huis tegen te gaan en een Europees verbod op wilde dieren in het circus. Want alleen door de oorzaken aan te pakken, kunnen we écht een einde maken aan dierenleed.

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws over goede doelen direct in je inbox.

Aanmelden nieuwsbrief