Op bezoek bij wereldouders in Nicaragua

JAN EN KITTY VAN DE GEER

Actief bij WereldOuders sinds 2001

WereldOuders biedt donateurs de bijzondere mogelijkheid om mee te gaan met een 10-daagse vrijwilligersreis naar een van de familiehuizen in Latijns-Amerika. In 2013 ging de reis naar Nica­ragua. De donateurs zagen met eigen ogen hoe de kinderen daar leven en opgroeien en bouwden in korte tijd een bijzondere band met hen op.

“Al veer­tien jaar zijn wij de sponsorouders van 15-jarige Angel en 16-jarige Eduardo uit Nicaragua. Het was een grote wens om onze jongens op te zoeken en de vrijwilligersreis naar Nicaragua was de uitgelezen kans om deze droom in vervul­ling te laten gaan. Ondanks dat wij geen Spaans spreken hebben we een heerlijke tijd gehad en was de ontmoeting met Angel en Eduardo zeer emotioneel. In het familiehuis hebben we veel tijd doorgebracht met de kinderen en meegeholpen op school en in de keuken; een bijzondere ervaring die wij nooit zullen vergeten!” 

WereldOuders:

WereldOuders geeft verwaarloos­de en verweesde kinderen in negen landen in Latijns-Amerika weer een thuis en een toekomst.

Naar WereldOuders