We kunnen hele dorpen helpen!

Gerrit Kasper

Actief bij ZOA sinds 2010

We kunnen hele dorpen helpen!

Gerrit Kasper werkt als vrijwillige accountmanager bedrijven voor ZOA sinds hij zijn schoenenzaak in Den Haag verkocht. Hij betrekt ondernemers bij ZOA´s werk en begeleidt ondernemersgroepen die zich langere tijd aan één bepaald gebied verbinden, de ZOA Business Ambassadeurs.

'Bij ondernemen hoort dat je recht door zee bent. Als vrijwilliger bij ZOA doe ik dat niet anders. Mijn oproep aan ondernemers komt uit mijn hart en vanuit mijn christen-zijn. Dat komt over. Ik vertel hoe we met relatief kleine bedragen hele dorpen kunnen helpen. Daarbij kom ik veel ondernemers tegen waar ik blij van word, omdat ze mee denken en een deel van hun financiën beschikbaar stellen voor ZOA’s werk.

Mieneke, mijn vrouw, steunt mij, maar staat ook dikwijls op de rem, omdat er nooit een einde aan komt. Maar er komt ook nooit een einde aan het lijden, totdat Christus op de wereld terugkomt en vrede zal brengen.'

(Foto: ZOA)

We kunnen hele dorpen helpen! ZOA

Wij zijn er voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp. We bieden noodhulp en blijven trouw tijdens de wederopbouw.