ReachAnother Foundation NL

  • Lid van Goede Doelen Nederland

Internationale hulp en mensenrechten

ReachAnother Foundation NL

ReachAnother Foundation NL Doelstelling

Stichting ReachAnother Foundation Nederland zet zich in voor de verbetering van de gezondheidszorg en het welbevinden van de arme bevolking van Ethiopië. De stichting richt zich specifiek op de behandeling van kinderen met aangeboren afwijkingen van het zenuwstelsel met name een waterhoofdje of een open ruggetje.

Activiteiten

  • Opleiden van neurochirurgen in Ethiopië door middel van kennisoverdracht, training en deskundigheidsbevordering en door het uitzenden van vrijwilligers. Doel is dat deze chirurgen die kennis en ervaring verder uitdragen en verspreiden.
  • Werven van financiële middelen om operaties van een waterhoofdje en een open ruggetje en de bijbehorende nazorg mogelijk te maken en de aanschaf van de benodigde uitrusting en apparatuur om die operaties op een kindvriendelijk manier uit te voeren. Doel is te komen tot een model dat overdraagbaar is naar andere regio’s.
  • Opbouwen van netwerken om die missie uit te voeren, waarbij voorlichting en preventie belangrijke onderdelen. Doel is het terugdringen van het aantal kinderen dat geboren wordt met deze aandoeningen.

Geven aan ReachAnother Foundation NL?

Erkenningspaspoort

Toon Paspoort

Meer weten over
ReachAnother Foundation NL?

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws over goede doelen direct in je inbox.

Aanmelden nieuwsbrief