Stichting Villa Pinedo

Welzijn

Stichting Villa Pinedo

Stichting Villa Pinedo Doelstelling

Wij zijn jongeren met gescheiden ouders en delen onze eigen ervaringen. Wij zijn er voor jou. Wij denken met je mee en geven je tips. Wij steunen jou om met de scheiding van jouw ouders om te gaan. Je hoeft het niet alleen te doen!

Ook delen wij onze ervaringen met volwassenen. Zoals ouders, leerkrachten, hulpverleners en rechters. Wij willen dat zij beter begrijpen wat er in ons hoofd en hart omgaat. Zodat zij doen wat wij als kinderen en jongeren met gescheiden ouders écht nodig hebben.

Activiteiten

1. Online Buddy (18-26 jaar) die via de Villa Pinedo - Buddy App een kind met gescheiden ouders een luisterend oor biedt en tips en advies geeft op basis van de eigen ervaringen met de scheiding.
2. Forum waar kinderen vragen kunnen stellen m.b.t. de scheiding die worden beantwoord door een team van ervaringsdeskundige jongeren.
3. Online training voor gescheiden ouders waarin zij leren hoe zij pijn als gevolg van de scheiding voor hun kind kunnen beperken.
4. 'Open brieven', gericht aan ouders, kinderen, stiefouders, docenten, kinderen en het netwerk, waarin kinderen vertellen wat er in hen omgaat.

Geven aan Stichting Villa Pinedo?

Erkenningspaspoort

Toon Paspoort
Stichting Villa Pinedo

Vrijwilligers aan het woord

Suzanne is Buddy bij Stichting Villa Pinedo

Suzanne Cools, Actief bij Stichting Villa Pinedo sinds oktober 2019

Lees het hele verhaal

Impactverhalen

Mijn Buddy heeft mij anders naar dingen laten kijken, bijvoorbeeld positiever zijn

Stichting Villa Pinedo

Lees het hele verhaal
Stichting Villa Pinedo

Meer weten over
Stichting Villa Pinedo?