Wakibi

  • Lid van Goede Doelen Nederland

Internationale hulp en mensenrechten

Wakibi

Wakibi Doelstelling

Wakibi is een non-profit organisatie die dagelijks de strijd tegen armoede aangaat door kredietverleners wereldwijd en ondernemers in ontwikkelingslanden met elkaar te verbinden. Wakibi gelooft in zelfredzaamheid en ondernemerschap en biedt daarvoor een uniek concept via microfinanciering.

Activiteiten

Via het online platform www.wakibi.nl worden mensen over de hele wereld met elkaar verbonden en kun jij een verschil maken door een ondernemer een lening te verstrekken. Wakibi slaat een brug tussen maatschappelijk betrokken particulieren, bedrijven en mensen in ontwikkelingslanden. Transparantie, persoonlijkheid en effectiviteit staan daarbij centraal.

Wakibi richt zich voornamelijk op ondernemerschap van mensen in ontwikkelingslanden, maar biedt ook projecten die de gezondheid, huisvesting en opleiding van mensen in ontwikkelingslanden faciliteren. Deze basisbehoeften zijn ook van essentieel belang voor de opbouw van goede levensomstandigheden, gezondheid, vooruitgang en zelfredzaamheid.

Sinds 2011 heeft Wakibi met bijna 5.000 leden al meer dan 55.000 projecten gesteund en een veelvoud aan levens structureel verbeterd.

Geven aan Wakibi?

Erkenningspaspoort

Toon Paspoort

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws over goede doelen direct in je inbox.

Aanmelden nieuwsbrief