Landelijke Frame Running Inspiratiedag voor trainers en atleten

Op zaterdag 25 maart 2023 organiseert Stichting Het Gehandicapte Kind samen met Frame Running Nederland weer een interactieve inspiratiedag. Een dag die je niet wilt missen als je aan Frame Running doet of daar meer over wilt weten. Deelname is geheel gratis.

Een sportieve dag vol plezier en inspiratie

Het wordt een geweldige dag voor kinderen en volwassenen. Er zijn gave workshops om aan mee te doen voor zowel trainers als atleten, een informatiemarkt en veel ruimte om ook met elkaar ervaringen uit te wisselen. Je kunt samen sporten met de stoere atleten van Team Para Atletiek. Kortom, je gaat naar huis met een schat aan informatie, tips en inspiratie!  Het doel van deze dag is trainers, atleten en hun ouders laten ervaren hoe je nog meer samen kunt sporten op de vereniging. Zodat iedereen zich welkom voelt en atleten met een beperking ook mee kunnen doen.

Goed om te weten: voor deelname aan de workshop moeten atleten hun eigen runningframe meenemen en trainers met licentie krijgen bij deelname twee licentiepunten van de Atletiekunie.

Stel je eigen programma samen

Je kunt zelf de workshops kiezen waaraan je mee wilt doen. Er is dit jaar een uitgebreid programma voor atleten. Alle informatie over de workshops vind je op de website van Frame Running Nederland. De inspiratiedag wordt één keer per jaar georganiseerd, mis het niet. Schrijf je vooraf gratis in, doe dat voor 20 maart.

Meedoen dankzij Frame Running

Frame Running is een para-atletieksport die het voor veel mensen met een fysieke beperking mogelijk maakt te sporten op de atletiekvereniging. Daar ontmoeten kinderen met een handicap leeftijdgenootjes zonder beperking. En maken daar vriendjes. Onze partner Frame Running Nederland ondersteunt verenigingen die Frame Running (willen) aanbieden met praktische hulp en advies. 

Bekijk de uitnodiging of meld je aan voor de gratis inspiratiedag!

Bron: Het Gehandicapte Kind

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het nieuws en informatie over het werk van goede doelen.